ОУ "Христо Ботев"
Основно училище в град Бургас, квартал Победа

ОУ „Христо Ботев“ бе домакин на първото мероприятие „Спорт за всички“ в Бургас

Първото мероприятие „Спорт за всички“ в Бургас се превърна в истински празник за децата. Първото училище домакин бе ОУ „Христо Ботев“ в кв. „Победа“ и в него се включиха огромен брой деца, окуражавани от своите преподаватели.

Официциални гости на събитието бяха: инспектор Петър Петров – ГДНП гр. София, Цветелина Рандева – пресаташе на ОДМВР гр. Бургас, Веселина Тодорова – обединяващ ИДПС при ОДВР гр. Бургас, Димитър Попов – ИДПС Първо РУ на МВР гр. Бургас.

 Ръководството на училището благодари на Веселин и Виктория Петкови от „360 Консулт“ ЕООД, които станаха спонсори на събитието.

 Организатори на този прекрасен празник са г-жа Радостина Ботушанска – директор на училището, Виолета Скочева – учител по ФВС, Ангел Иванов – учител по музика и с мотивиращата подкрепата на колектива на ОУ „Христо Ботев“, кв. Победа.

 Спортният празник бе открит от госпожа Цветелина Рандева. С много спортен хъс, ентусиазъм и забава, отборите от четвъртите класове се състезаваха в щафетни игри и заслужено спечелиха купи, медали и много подаръци.

 За доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха мажоретките на училището, вокален състав „Велека“ и ученици от шести и седми клас.

Ръководството и колективът на ОУ „Христо Ботев“ в кв. Победа изказва своята благодарност за предоставената възможност да са домакини на първото провело се мероприятие „Спорт за всички“ в Бургас.