Нациоанален конкурс за рисунка “Морето не е за една ваканция”

18 Национален конкурс за рисунка „Морето не е за една ваканция”, организиран от МОН, НДД, РУО- Бургас, Община Бургас, ЦПЛР- Бургас.

Конкурсът е част от програмата на Община Бургас и Центъра за подкрепа на личностното развитие- Бургас за отбелязване на Международния ден на Черно море. Жури в състав: Председател: Гергана Гергьовска –Художник -галерист, Членове : Събина Николова -Организатор, Пепа Ангелова –Директор на ЦПЛР-Бургас, която връчи наградите.

Класиран с второ място е Стефан Гинков Стоянов, под ръководството на г-жа Марияна Матева. Талантливият ученик от VI „г“ клас получи медал, грамота и предметна награда. Номинираните творби на учениците бяха експонирани в изложбена зала ”Георги Баев” в КЦ „Морско казино”, където се състоя и награждаването, на 26.10.2023 г. , от 16.30 ч.

Нациоанален конкурс за рисунка “Морето не е за една ваканция” - Изображение 1Нациоанален конкурс за рисунка “Морето не е за една ваканция” - Изображение 2Нациоанален конкурс за рисунка “Морето не е за една ваканция” - Изображение 3Нациоанален конкурс за рисунка “Морето не е за една ваканция” - Изображение 4Нациоанален конкурс за рисунка “Морето не е за една ваканция” - Изображение 5Нациоанален конкурс за рисунка “Морето не е за една ваканция” - Изображение 6