ВТОРИ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС
ЗА РИСУНКА И ЛИТЕРАТУРНА ТВОРБА
ПОСВЕТЕН НА НИКУЛДЕН - 6 ДЕКЕМВРИ 2021
І място:
Станка Валентинова Асенова, ОУ „Христо Ботев“ гр. Бургас, „Моят град“